Са посебном тугом обавештавамо све сараднике и пријатеље да смо у суботу, 10. новембра, а после кратке и тешке болести изгубили своју дугогодишњу сарадницу и колегиницу Оливеру Чукнић.

Cuknic.OliveraОливера Чукнић рођена је 21. марта 1968. године у Свилајнцу, где је завршила основну и средњу школу, након које је уписала и завршила  Природно- математички факултет у Крагујевцу, на групи за физику.

По завршетку факултета, кратко време радила је у Првој Крагујевачкој гимназији као професорка физике, да би се већ почетком 1995. године запослила у Медицинској заштити Института за нуклеарне науке “Винча”, на пословима истраживача приправника, на нашој WБЦ инсталацији. Са свим запосленима у тадашњем Заводу за радиолошку здравствену заштиту “Винча”, новембра 2009. прелази у ЈП “Нуклеарни објекти Србије”.

Оливера се и након преласка у ЈП “Нуклеарни објекти Србије” бавила овим послом, и напустила нас је са свог радног места инжењера за заштиту од зрачења при интерном излагању. Иза себе је оставила мајку, брата, сестру… дубоко саосећамо у њиховом болу.

Памтићемо је као изузетно вредну и марљиву, предану свом послу. Сахрана наше прерано преминуле колегинице обавиће се у среду, 14. новембра у 13 часова, на градском гробљу у Свилајнцу.

medicinaСа колегама из Поликлиничке службе ЈП Нуклеарни објекти Србије